We zijn dan wel gesloten tijdens de zomervakantie, maar dat betekent niet dat we stil zitten! Achter de schermen zijn we namelijk druk bezig. Zo zijn we bezig met het vernieuwen van de website en wordt het lessenrooster uitgebreid, maar het allergrootste nieuws is toch wel dat Balans in jou gaat verhuizen!

HappyBalansinjou

Na de zomervakantie beginnen de kinderyoga lessen op een nieuwe locatie, namelijk De Yogawereld: een échte yogaschool. Dit betekent dat de lessen worden gegeven in een ruimte, welke specifiek is ingericht voor kinderyoga. Hierdoor zullen de yogi’s nóg meer rust ervaren en het échte yogagevoel krijgen.

Daarnaast hebben we het lessenrooster uitgebreid en zullen er meer kinderyogalessen aangeboden worden. Om de lessen nog prettiger te maken voor de yogi’s, hebben we de lessen ingedeeld op leeftijd, zodat jouw yogi is omgeven door leeftijdsgenoten.

Vanaf maandag 29 augustus opent Balans in jou haar deuren op de nieuwe locatie: Kennemersingel 17, 1815 GC te Alkmaar. Meld je yogi nu alvast aan voor het nieuwe seizoen of kom eens langs voor een gratis proefles!

Ik hoop je na de zomervakantie te zien. Tot snel!