Yes Nu ook Kinderyoga!

Bij Balans in jou in Purmerend start dan eindelijk de Kinderyoga lessen.

We beginnen met de eerste les op woensdag 6 februari van 14:30 uur tot 15:30 uur. De leeftijd van de Kinderyoga groep is van 7 t/m 12 jaar.

Kinderyoga van Balans in jou te Purmerend  is anders dan het (meer bekende) yoga voor volwassenen. Bij kinderyoga wordt er op een speelse manier omgegaan met yoga. Het ontdekken dat je je soms blij, verdrietig of boos mag voelen en ervaren dat je niets fout doet maar dat je goed bent, zoals je bent.

Kinderen zijn speels en bewegelijk. Ze zijn creatief en hebben een levendige fantasie. De kinderyogalessen draaien dan ook om het kind en het aansluiten op de leefwereld van het kind. Dit heeft een positieve uitwerking op onder andere het zelfvertrouwen, het concentratie vermogen en het uiten van emoties. Al met al helpt kinderyoga een kind gemakkelijker balans en rust te vinden in het dagelijks leven. Er is in de lessen dan ook te allen tijde een balans tussen beweging en rust.

Wil je meer weten over Kinderyoga? Lees dan alles hier over op onze site www.balansinjou.nl

Wil je je kind opgeven voor een proefles? Meld je dan aan via deze link https://www.momoyoga.nl/balans-in-jou/inschrijven/

Start: woensdag 6-2-2019 Tijd: 14:30-15:30 Locatie: Balans in jou, Nijverheidsweg 23 te Purmerend.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons

Telefoonnummer 06 – 57 087 454
E-mail info@balansinjou.nl