Tarieven van Kindercoaching

Op deze pagina vind je de kosten van de verschillende vormen van kindercoaching. Mocht je nog vragen hebben alvorens een intakegesprek aan te vragen, gebruik dan het contactformulier om contact met mij op te nemen. Je bericht wordt doorgaans binnen 24 uur beantwoord.

Intakegesprek

De kosten van het intakegesprek bedragen € 10, – en duurt 30 minuten. Tijdens het intakegesprek bekijken we welke vorm van coaching bij jouw kind past. Er zijn verschillende vormen mogelijk:

Individuele yoga

Praat jouw kind niet graag? Bij o.a. autisme, problemen met de motoriek of wanneer een kind zich niet prettig voelt op school of in een groep biedt individuele yoga een sterke basis. Met individuele yoga gebruik je je lichaam om het probleem op te lossen.

Individuele yoga is voor kinderen vanaf 4 jaar. Een yoga-sessie duurt 45 minuten en kost € 35, -.

Kindercoaching Prijslijst

  • Intakegesprek: € 10,-
  • Kindercoaching: € 45,-
  • Individuele Yoga: € 35,-
  • Combinatie: € 45,-
Intakegesprek inplannen

Kindercoaching

Wanneer jij vastloopt of ergens last van hebt dan kijk ik met je mee: waar ben je goed in? En wat moet je leren? Ik leer je niks af en wil niks veranderen. Jij bent goed, zoals je bent. Waar ik me op richt tijdens de coaching is wat er nu speelt. De vraag is niet: waarom is dit probleem er? Maar: wat moet er anders? Ik coach jou in de stappen om jouw doel te bereiken.

Kindercoaching is voor kinderen en jongeren vanaf 6 t/m 18 jaar. Een gesprek duurt 60 minuten en kost € 45, -. Een kindercoachingstraject bestaat gemiddeld uit 5 afspraken.

Combinatie kinderyoga & -coaching

Wanneer er blijkt uit het intakegesprek dat er ook behoefte is aan individuele yoga dan combineren we dit met kindercoaching. Bepaalde yogahoudingen stimuleren het behalen van het doel. Wanneer je kind zich bijv. vaak boos voelt, helpen bepaalde yogahoudingen dit te uiten of los te laten. Het uur wordt opgesplitst en yoga en coaching komen beide aan bod.

De combinatie van kinderyoga & -coaching is voor kinderen vanaf 6 jaar. Een afspraak duurt 60 minuten en kost € 45, -.

Waar?

Bij jou thuis. Coaching aan huis! Dan ben je in je eigen omgeving wat prettig werkt. Je hoeft de deur niet uit! Het is belangrijk dat er een ruimte aanwezig is waar we samen kunnen zitten. Ik neem verder alles mee wat nodig is.

“Een kind heeft altijd een goede bedoeling met negatief gedrag. We hoeven [deze] alleen maar te vinden.” ~ Tea Adema

Vraag een intakegesprek aan