Over de studio Balans in jou

Het begin…

Wat leuk dat je deze pagina wil lezen!

Ik wil jullie graag mee nemen naar het ontstaan van onze nieuwe studio.

Balans in jou is ontstaan in Alkmaar. Echter hadden we geen eigen plek, want we huurde verschillende ruimtes voor het verzorgen van lessen. Naarmate Balans in jou langer bestond vonden wij dat we een eigen plek moesten gaan creëren. Een plek waarbij je een vakantie gevoel krijgt…

” In deze maand hadden wij een Oriëntatie-maand ingelast”

 

Dan neem ik jullie even mee terug naar december 2017. In deze maand hadden wij een Oriëntatie-maand ingelast. Ik hoor je nu denken: “wat is een Oriëntatie-maand?” Ken je dat gevoel dat je alles wil, maar niet goed weet wat! Zovéél keuzes, maar niet de juiste keuze kan maken of er niet aan toe zijn. Precies deze gedachten en gevoelens kwamen op ons af! Voorheen was ik ongeremd en impulsief, waarbij ik van alles door elkaar ging doen. Maar nu besloten we om het anders te doen! We mochten één maand geen keuzes maken, enkel observeren wat we wilden maar hier niks mee doen. Ik moet je eerlijk zeggen, de eerste week was de horror. Ik voelde mij ongeduldig, en onrustig. Waar komt dit vandaan? Hier moet ik doorheen! Gewoon helemaal niks moeten, vooral niks doen…

Dit was beste keuze ooit! Vanuit de observatie maand volgde er nog één! Met als gevolg dat we naar ons gevoel hebben geluisterd én vanuit rust een beslissing hebben gemaakt.

Kom maar op!

Vervolgens kwam alles in een soort van flow achter elkaar. Een perfect pand, de juiste mensen.

Een heerlijke vakantie naar Kaapverdië, gezelligheid en vooral een hoop lol en rust. Ik moet eerlijk zeggen dat keuzes maken vanuit rust écht heel goed werkt. Soms even helemaal niets doen, gewoon staren of stilstaan brengt zoveel rust.

Het pand in Purmerend was precies wat wij zochten. Het hart van de zaak in het midden, ons kantoor en chill ruimte. En daarnaast nog twee ruimtes voor onze eigen bedrijven. De yoga & coaching studio Balans in jou en het bedrijf van mijn vriend, project renovatie, bouwadvies en duurzame energie.

 

De verbouwing

 

 

 

Let’s begin

Als je bij ons binnenkomt ervaar je gelijk het gevoel wat wij erin hebben gestopt. Het ongedwongen sfeertje, chill modus aan en vooral lekker jezelf zijn.

Bij binnenkomst in de hal is er een kleine kleedruimte aanwezig.
Hoeveel ruimte heb je nou trouwens nodig?
In de grote kasten kunnen de jassen, schoenen en tassen veilig worden opgeruimd.

 

In de studio trek je, je blote voeten aan en het is een mobiel-vrije-zone.


Bij Balans in jou te Purmerend zijn er yoga matjes aanwezig en andere spullen die je nodig hebt voor de les. Mocht je zelf je matje willen mee nemen mag dit uiteraard altijd.

In de studio is er ruimte voor 16 matjes, maar we willen de lessen graag ook persoonlijk houden van karakter dus streven we naar maximaal 12 mensen per les.

Wat fijn is aan onze lessen is dat je elke week een andere les kunt volgen. Natuurlijk stellen wij het op prijs wanneer je dit aangeeft zodat we rekening kunnen houden met plekje.

Ben je ook benieuwd naar onze sfeer? Kom het dan eens zelf ervaren! Tot snel.

Warme groet,

Team Balans in jou