Eigenlijk wil ik dit stukje schrijven aan alle yogi’s die bij mij het afgelopen schooljaar yoga hebben gedaan én aan de yogi’s die van mij een workshop hebben gehad.
Ik kijk met veel plezier terug naar het afgelopen schooljaar. Elke les was weer anders en uniek. Dit komt onder andere door jullie creatieve brein en speelsheid. Vandaag was de laatste les voor de zomervakantie.
We hadden bezoek van twee poppen die ook mee deden met yoga,
ze hadden een eigen yogamatje.Het spel Annemaria Yoga (Annemaria koekoek) vonden we heel erg leuk om te doen! Omdat het thema Yogi Relax les was hebben we vandaag rustige oefeningen gedaan. We hebben elkaar in stilte na gedaan. De yogi’s waren geconcentreerd bezig. De kinderen vonden dit ontspannend om te doen, want ze werden er rustig van. Aan het einde van de les hadden alle kinderen een glimlach op hun gezicht, dat doet mij goed! En ik heb mooie bloemen gekregen van de yogi’s.

Ik wil jullie allemaal héél erg bedanken.
Tot na de zomervakantie! Namasté